Tactisch/Operationeel Inkoper ITM Eindhoven

ITM - Kampen
May 23, 2019

Bij ITM Eindhoven ontwikkelen en bouwen we high-tech machines. De meeste van deze modulaire machines leveren we aan onze ITM-zusterbedrijven, waar ze onderdeel uitmaken van omvangrijke machineplatformen. Door onze gespecialieerde kennis kunnen onze machines extreem nauwkeukeurig handelingen verrichten om kwetsbare semi-producten te maken van bijvoorbeeld papier.

Met ons relatief kleine team (ca 25 personen) werken we nauw samen met toeleveranciers en partnerbedrijven om de hoogwaardige technieken te kunnen (door)ontwikkelen en bouwen. Door uitbreiding van ons machineportfolio zijn we op zoek naar uitbreiding van ons inkoopteam met een tactisch/operationeel inkoper.

Jouw taken als tactisch/operationeel inkoper

Als tactisch/operationeel inkoper heb je een breed takenpakket, bestaande uit operationele en tactische inkoopactiviteiten. Denk hierbij aan inkopen van onderdelen voor de machinebouw (m.n. mechanische onderdelen), het opvragen en beoordelen van offertes, het onderhandelen met leveranciers, het zoeken naar nieuwe leveranciers en het beoordelen van leveranciers. In deze functie is het jouw taak om het inkoopproces zodanig te organiseren dat voldaan wordt aan de gestelde criteria zoals leverbetrouwbaarheid, levertijd, prijs en service.

Functie-eisen voor deze vacature

Voor deze functie van tactisch/operationeel inkoper zoeken we een ervaren kandidaat, die na een korte inwerkperiode volwaardig kan meedraaien met de collega-inkopers. Hiervoor is het nodig dat je beschikt over de volgende kennis en vaardigheden:

  • je hebt een HBO-diploma (bv werktuigbouwkunde), bij voorkeur aangevuld met NEVI 1 (en 2);
  • je hebt minimaal 5 jaar inkoopervaring, het liefst binnen de machinebouw;
  • je beschikt over een flexibele instelling en representatieve uitstraling;
  • je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling;
  • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Duits is een pré;
  • je hebt kennis en ervaring met MS Office (Excel) en ERP-software (zoals Baan).

Arbeidsvoorwaarden bij ITM Eindhoven

ITM Eindhoven biedt een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als tactisch/operationeel  Inkoper krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Binnen ITM Eindhoven vind je de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarbij heb je ook de voordelen van de professionaliteit en organisatie van Tembo, de wereldwijde, technische bedrijvengroep, waar  ITM Eindhoven onderdeel van is. Als familiebedrijf hecht Tembo aan langdurige relaties en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Marcel Mols, manager operations bij ITM Eindhoven, via 040-2916622. 

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature. 

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten aangeleverd door recruitmentbureaus worden beschouwd als directe sollicitanten.