Meewerkstage Corporate Marketing & Communicatie (HBO niveau)

Tembo - Kampen (NL)
November 7, 2019

Kom jij stage lopen bij Tembo in Kampen?

De wereld om ons heen verandert razendsnel en als technologisch innovatieve organisatie, ontwikkelen we continu niet alllen nieuwe technieken, maar ook nieuwe toepassingen voor deze technieken. Wil jij ervaring op doen binnen een internationaal opererend bedrijf, waarin jou de mogelijkheden worden geboden om jezelf en de organisatie naar een hoger niveau te tillen? Lees dan verder.

Dit is jouw omgeving

Tembo is een internationale bedrijvengroep, met het hoofdkantoor in Kampen. Bij de veertien bedrijven werken in totaal meer dan 1100 mensen. Je begint je stage met een té gek introductieprogramma. In het programma maak je kennis met de bedrijven binnen onze bedrijvengroep, leer je collega’s beter kennen en vertrouwd te raken met onze bedrijfscultuur.

Naast vakinhoudelijke kennis, is de stage ook gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je wekelijkse meetings met je stagebegeleider, coaching gesprekken en organiseren wij inspirerende events. Kortom, een omgeving waarin jij je écht kan ontwikkelen.

Je gaat werken vanuit de afdeling Corporate Marketing & Communicatie op ons hoofdkantoor in Kampen. De afdeling heeft een klein, informeel team dat volop in ontwikkeling is, van operationeel tot strategisch niveau.

Dit ga je doen

Als 3e/4e jaars HBO stagiair(e) op de afdeling Corporate Marketing & Communicatie & Coöperatie werk je mee aan een breed scala van marketing- en communicatieactiviteiten.

Je kunt hierbij denken aan het schrijven van teksten t.b.v. interne en externe media (zowel off- als online), vormgeven van communicatie-uitingen, meewerken aan evenementen, uitwerken van marketing campagnes en meedenken in doorontwikkeling van communicatiemiddelen.  

Dit mag je verwachten

  • Een professionele werk- en leeromgeving
  • Een uitstekende stage- en reiskostenvergoeding
  • Toegang tot inspirerende events en ons innovatiehub
  • Persoonlijke begeleiding van een ervaren marketing manager
  • De kans om je kennis, ervaring en netwerk een flinke boost te geven

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Jos Veldwijk, Marketing Manager bij Tembo Group, via jos.veldwijk@tembo.eu of +31 6 35 31 52 32

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Freddy Wennemars, Corporate Recruiter, via freddy.wennemars@tembo.eu of +31 6 12787427

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Klik hier voor meer informatie.

 

Tembo
Marketing Intern

I appreciated the freedom and responsibility I was getting at Tembo. I was never treated like an intern, but always like a colleague. I was given the opportunity to improve myself and learn a lot in the process.