Mechanisch Ontwikkelaar (m/v)

Tricas industrial design & engineering - Zwolle (NL)
June 18, 2019

Bij Tricas Industrial Design & Engineering in Zwolle zijn we gespecialiseerd in productontwikkeling. Daarbij ligt onze focus op het combineren van mechanica en elektronica. Ons team heeft één gezamenlijke missie: samen met klanten nieuwe, innovatieve producten ontwikkelen.

Als mechanisch ontwikkelaar houd jij je dagelijks bezig met vertalen van klantwensen naar een realiseerbaar product. Je maakt onderdeel uit van de afdeling productdesign. Je hebt grote affiniteit met prototyping en productie en wisselt graag veelvuldig tussen bureau en werkbank. Door je gestructureerde maar ook creatieve aanpak ben je in staat snel stappen te maken. Na een brainstorm zet je binnen een mum van tijd een Proof of Concept in elkaar om de richting te valideren.

Je wordt ingezet om de belangrijke systemen van het product te ontwerpen, te prototypen, samen te bouwen en te testen. Zonder dit systeem heeft het product geen bestaansrecht. Dit kan bv een meetsysteem, doseersysteem,regelsysteem, overbrenging of innovatief veer systeem zijn. Jouw één-tweetje met onze electronicus zorgt ervoor dat het kloppend hart van het product goed functioneert en efficient is.

De ontwikkelaar die wij zoeken is uiteraard in staat om het gehele ontwerptraject, als onderdeel van het team, te dekken en is inzetbaar in verschillende fases van het project. Je durft out of the box oplossingen aan te dragen,zelfstandig op te zetten en te testen.

Jouw profiel

Je voldoet aan de volgende eisen:

  • je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • je hebt enkele jaren ervaring met mechatronische toepassingen;
  • je beschikt over een brede interesse, in (prototyping) technieken en toepassingen;
  • je bent ondernemend, pro-actief en een zelfstandige werker;
  • je bent graag praktisch bezig;
  • je neemt verantwoordelijkheid in en voor je werk;
  • je beschikt over een gezonde dosis ambitie en prestatiedrang, zowel persoonlijk als voor Tricas;
  • je beheert Solidworks of vergelijkbaar 3D CAD software;
  • je beheerst Engels en Nederlands in woord en schrift;
  • je bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B. 

Ons aanbod

Bij Tricas krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals veel vrijheid, korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze totale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan via onderstaande button. 

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Raymond van den Brink via 038-
337 4871. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Tricas industrial design & engineering
Elektronicaontwikkelaar

Tricas is a very informal and innovative company. I feel like the owners stand next to their employees. The company is involved in many different projects in different sectors, which makes Tricas the ideal company for me.