Field service engineers (m/v)

TDC - Kampen (NL)
February 14, 2019

TDC is een toonaangevende speler voor de ontwikkeling en het bouwen van high speed en high flexible machine platforms. Het ontwikkelen doen we in nauwe samenspraak met onze leveranciers en multinational klanten. Bij TDC werk je in een internationale omgeving en krijg je ruimte om jezelf en de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Als field service engineer bij TDC werk je een groot deel van de tijd op locatie, bij onze internationale klanten. Samen met collega’s installeer je onze machineplatformen, je test ze en stelt ze af. Je instrueert en traint technische medewerkers en operators van de klant in het onderhoud en het bedienen van de platformen. Daarnaast verricht je ook zelf service en onderhoudswerkzaamheden bij de klant.

De komende jaren gaan we tientallen micro-assemblage en vulplatformen installeren, onder meer in Hongarije. Jij bent een van de vaste krachten binnen dit installatieteam en serviceteam. De service en installatiewerkzaamheden hebben gewoonlijk een tijdsduur van maximaal 4 weken. Langere periodes zijn een uitzondering.

Jouw profiel

Wij zijn vanwege constante groei op zoek naar meerdere field service engineers om ons team te versterken. Voor zowel ervaren als startende field service engineers is dit een interessante functie! Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je hebt een mbo/hbo niveau, richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Je heb analytisch denkvermogen en daarnaast ben jij een praktisch ingestelde persoonlijkheid.
  • Bereidheid tot veelvuldig reizen, flexibele instelling en representatief.
  • Communicatief sterk en een servicegerichte instelling.
  • Beheersing van de Engelse taal. Duits en/of Hongaars is een pré.

Ons aanbod

Bij TDC krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via 06 12787427.

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.