CNC Frezer (m/v)

ITM Kampen (SCM/TDC)
February 11, 2019

Bij ITM Kampen (SCM/TDC) ontwikkelen we modulaire platformen, waarmee onze klanten hun delicate producten kunnen produceren. Omdat onze klanten in dynamische markten actief zijn, hebben zij behoefte aan flexibele productieplatformen, die zij relatief eenvoudig kunnen aanpassen aan veranderende producten. Daarnaast produceren zij in hoge volumes en met hoge precisie en eisen ze een foutloze output.

Als ervaren CNC frezer maak jij metalen en kunsstof onderdelen voor onze machines. Het gaat hierbij om de precizie-onderdelen. Deze verschillen voor elke klant en machine. Voor elke onderdeel bekijk je daarom de werktekeningen. Je stelt zelfstandig de CNC-frees in en maakt de machineonderdelen. Daarbij kijk je hoe je zo zuinig mogelijk met het materiaal om kunt gaan.

Ook ondersteun je onze engineers. Jouw kennis van frezen en metaal helpt de engineer bij het ontwikkelen van machines. Je denkt mee over het ontwerp en maakt voorbeelden (prototypes).

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een ervaren CNC frezer. Je hebt de volgende kennis en vaardigheden:

  • Afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, richting fijnmechanische techniek of vergelijkbaar
  • Kennis en inzicht in de metaal en CNC-freesmachines
  • Ervaring met freeswerkzaamheden en autocad/CAM zijn een pré
  • Ervaring met zelfstandig programmeren (Heidenhain en/of Fanuc) is een pré
  • Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en bent stressbestendig
  • Je overlegt gemakkelijk met collega’s
  • Je woont in of in de omgeving van Kampen

Ons aanbod

Bij ITM Kampen (SCM/TDC) krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Freddy Wennemars, via 06 12787427.

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na ontvangst van je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.