.NET/C# Developer

Tembo - Kampen (NL)
January 31, 2023

Als .NET/C# developer aan de slag bij Tembo

Ben jij een enthousiaste .NET/C# Developer die altijd gaat voor de beste oplossing? Check dan snel onze vacature!

Wat ga je doen?

Door direct en actief betrokken te zijn bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze software in een bestaand team van softwareontwikkelaars zal je snel je weg vinden. Ontwerpbeslissingen worden binnen het team besproken en de taken hierbinnen verdeeld. Je neemt deel aan het ontwerp van softwarearchitecturen en de selectie van technologieën. Om deze toepassingen vervolgens te ontwikkelen in C#/.Net. Als onderdeel van het team los je complexe ontwikkelingen op, zowel front- als backend.  

In de moderne machinebouw worden PC-toepassingen steeds belangrijker en complexer. Daardoor bieden wij een breed scala aan toepassingen die het dagelijks werk zeer gevarieerd maken.

Jij als .NET/C# Developer beschikt over onderstaande ervaring en competenties

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting Informatica of ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt goede kennis van C#/.NET en veelgebruikte technologieën, frameworks en tools;
  • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding;
  • Je bent een teamspeler met een flexibele instelling;
  • Je bent resultaatgericht en ondernemend;
  • Je beheerst Engels in woord en schrift.

Over Tembo

Tembo is een groep internationale hightechbedrijven waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Kampen. Bij Tembo gebruiken we hoogwaardige technologie om de wereld duurzamer te maken. Dit doen we door innovatieve producten en machines te ontwikkelen voor internationale merken en fabrikanten in fast moving consumer markten. Wij helpen deze klanten in te spelen op veranderingen in de markt, zoals de toenemende vraag naar duurzame verpakkingen én producten. Met meer dan 1200 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf met lange historie.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Iets voor jou?

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button en we nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met Leonie Fidder via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.