Quality & Process Improvement Engineer (40 uur)

Tembo - Kampen (NL)
April 23, 2021

Tembo zoekt per 1 juni een Quality & Process Improvement Engineer. Heb jij interesse in het continue verbeteren van processen en haal jij er energie uit om verbeteringen te borgen in de organisatie? Check dan snel onze vacature!

Wat ga je doen?

Als Quality & Process Improvement Engineer ben je het aanspreekpunt voor alle zaken gerelateerd aan kwaliteit voor de bedrijven TDC, ITM(Kampen) en EME-Engel. Je bent de spil in het zorgen voor continue verbetering van onze processen en het vastleggen van deze processen in het kwaliteitsmanagementsysteem, het creëren van bewustzijn en enthousiasmeren van alle medewerkers op het gebied van kwaliteit. Naast het vastleggen van de werkprocessen streven we naar continu verbeteren waarbij je bijdraagt of leidinggeeft aan verbeterteams.

Wie ben jij?

Jij als Quality & Process Improvement Engineer beschikt over onderstaande ervaring en competenties:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding richting Kwaliteitsmanagement, Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring op gebied van kwaliteit;
  • Je hebt bewezen planning en organisatie vaardigheden;
  • Je hebt kennis van (en ervaring met implementeren van) kwaliteitsnormen zoals de ISO 9001;
  • Je hebt ervaring met het vertalen van kwaliteitseisen naar acties in de organisatie;
  • Je werkt zelfstandig en je bent initiatiefrijk, accuraat en flexibel;
  • Je kunt mensen enthousiast maken voor kwaliteit en proces verbetering;
  • Je beheerst Engels in woord en schrift.

Over Tembo

Tembo is een groep internationale hightechbedrijven, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Kampen. Bij Tembo gebruiken we vooruitstrevende technologie om de wereld duurzamer te maken. Dat doen we door innovatieve producten en machines te ontwikkelen voor internationale fabrikanten van fast moving consumer goods. Daarmee helpen we onze klanten in te spelen op marktveranderingen, zoals de vraag naar duurzame verpakkingen én producten. Met meer dan 1200 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf met een lange historie.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met veel verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Iets voor jou? 

Dan ontvangen wij graag je reactie! Reageren kan via de sollicitatie button. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via freddy.wennemars@tembo.eu of kijk voor meer informatie op tembo.eu of career.tembo.eu

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.