Mechanical Assembly Technician

TDC - Kampen (NL)
March 1, 2021

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf. In deze functie bouw je machines volgens de technische specificaties vanuit projecten voor onze vestigingen in Kampen en Zaandam, waar wij als projectenorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor Consumer Packaged Goods-bedrijven.

De functie

Als Mechanical Assembly Technician bij Tembo monteer en bouw je op een zo goed mogelijke en efficiënte manier producten en machines. Je bouwt zelfstandig of in een team machines, zowel mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Je voert je werkzaamheden uit conform de planning en controleert of de onderdelen voldoen aan de eisen volgens de tekening. Je zorgt voor een schone werkplek, waarbij je veilig, kwalitatief en efficiënt werk aflevert. Je helpt bij het aansturen van inleenkrachten, monteurs van leveranciers en stagiaires en levert een positieve bijdrage in het verbeteren van eigen werkzaamheden of afdelingsprocessen.

De komende jaren gaan we tientallen machines opbouwen die onder andere vaatwasblokjes, wastabs en papieren rietjes maken en verpakken. Jij bent een van de vaste krachten binnen de productie in Kampen.

Wie ben jij?

Wij zijn vanwege constante groei op zoek naar Mechanical Assembly Technicians om ons team te versterken. Voor zowel ervaren als startende Engineers is dit een interessante functie! Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4, richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;
  • Je hebt kennis er ervaring met pneumatiek, mechaniek, verbindings- en montagetechnieken;
  • Je kan goed samenwerken en bent resultaatgericht;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt verantwoordelijkheid voor eigen werk;
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
  • Je hebt analytisch denkvermogen, je bent creatief, innovatief en daarnaast ben jij een praktisch ingestelde persoonlijkheid;
  • Je vindt kwaliteit en continue ontwikkelen belangrijk;
  • Je bent communicatief sterk en hebt een servicegerichte instelling.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast ervaar je de voordelen van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en hebt mogelijkheden voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld