Masterplanner

Tembo - Kampen (NL)
January 21, 2021

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf. In deze functie zorg je voor een betrouwbaar en actueel Masterplan voor de productie van machines voor de Kampense vestiging van het bedrijf, waar wij als projectorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor fast moving consumer goods!

De functie

Als Masterplanner ben jij het aanspreekpunt voor alle planningsgerelateerde zaken voor de bedrijven TDC/ITM(K) en EME Engel. Je bent in onze projectorganisatie de spil tussen alle projectmanagers die capaciteit vragen voor hun projecten enerzijds en de afdelingsmanagers anderzijds.  

Je bent verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsbrede masterplanning en de aansluiting daarvan op de project- en afdelingsplanningen. Jij bepaalt samen met alle gebruikers wat de beste manier is om controle te houden, je instueert alle gebruikers en ziet toe op de juiste werkwijze. Je projecteert kansrijke offertes in een (potlood)planning, zodat je de toekomstige capaciteitsbehoefte in een zo vroeg mogelijk stadium helder krijgt.

Je geeft realistische levertijden voor offertes en projecten. Vanuit een onafhankelijke rol initieer, begeleid en escaleer je discussies met betrekking tot knelpunten in vraag en aanbod, met betrokkenen en indien nodig met het MT.  Waar nodig ondersteun je interne (verbeter-, R&D-, etc.) projecten met de inrichting of verwerking van deze projecten. Je bent adviseur met betrekking tot alle planning gerelateerde vraagstukken binnen de organisatie.

Is dit iets voor jou?

Deze functie is écht iets voor jou, als je je herkent in de volgende punten:

  • je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde, Logistiek of vergelijkbaar;
  • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de machinebouw;
  • je hebt bewezen planning- en organisatie vaardigheden;
  • je hebt ervaring met planmethodieken, ERP systemen, Excel/Word en Lean Manufacturing;
  • je bent analytisch, accuraat en gedisciplineerd en hebt een uitstekende helicopterview;
  • je bent klant- en resultaatgericht;
  • je bent een teamspeler met een constructieve instelling;
  • je toont initiatief en eigenaarschap;
  • je beheerst Engels in woord en schrift.

Ons aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met veel eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld