Machineoperator

Tembo Paper B.V. - Kampen (NL)
December 2, 2020

Tembo Paper B.V. is een nieuw bedrijf onder de vlag van Tembo. Vanaf juli 2019 is dit nieuwe bedrijf de meest moderne papieren rietjes producent van Europa, met de productielocatie in Kampen. De basis van Tembo Paper is de spiraal-technology die is ontwikkeld door Imatec, een van de Tembo bedrijven.

Voor onze productielocatie in Kampen zoeken we machineoperators, met uitstekende technische skills.

Als machineoperator bedien je machines voor de productie en het (end-of-line) verpakken van papieren rietjes. Je stelt de productielijn in aan de hand van de gewenste specificaties, controlleert de kwaliteit van de producten en verzorgt de aan- en afvoer van producten. Ook voer je service en onderhoudswerkzaamheden aan onze productielijn uit. Waar nodig begeleid je machineoperators in opleiding.

Jouw vaardigheden

Als machineoperator heb je een spilfunctie binnen ons nieuwe bedrijf. Om deze functie goed te vervullen, heb je de volgende ervaring en vaardigheden:

  • Ruime ervaring als machineoperator in een moderne productieomgeving.
  • Bij voorkeur een diploma Allround operationeel technicus (mbo-niveau 4) of gelijkwaardig.
  • Bekend met het werken volgens kwaliteitsprocessen en gefocused op een foutloze productie.
  • Oplossinggericht, stressbestendig en zelfstandigwerkend.
  • Communicatief vaardig. Bij voorkeur ook in het Engels.

Wat bieden wij?

Tembo Paper is een nieuw bedrijf en onderdeel van het familieconcern Tembogroup B.V. Binnen onze bedrijvengroep hechten we aan langdurige relaties en een informele werksfeer. We geven onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en we houden ervan als mensen ondernemend zijn. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via 06 12787427 of freddy.wennemars@tembo.eu

Solliciteer direct!

Solliciteer direct via onderstaande button. We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na ontvangst van je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

We komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld