Junior Electronics Engineer

Tricas industrial design & engineering - Zwolle (NL)
March 25, 2021

Bij TRICAS zijn we gespecialiseerd in productontwikkeling. Daarbij ligt onze focus op het combineren van mechanica en elektronica. Ons team heeft één gezamenlijke missie: samen met klanten nieuwe, innovatieve producten ontwikkelen. Binnen ons team van 22 getalenteerde mensen, heeft ieder zijn of haar eigen specialiteit. We willen samen leren, groeien en onszelf iedere dag verbeteren om onze missie na te streven.

TRICAS is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Junior Electronics Engineer.

De functie

Als Junior Electronics Engineer maak je deel uit van een enthousiaste groep productontwikkelaars. Je houdt je bezig met uiteenlopende projecten en technologieën. Door de gevarieerde projecten werk je zowel in teamverband als ook zelfstandig. Je hebt een hands-on en uitvoerende functie binnen het elektronica team. Je zult je o.a. bezig houden met praktische zaken, zoals het testen van onze ‘next generation’ producten. Ook ga je je bezighouden met innovatie en onderzoek, hier kun je vaak creatief bezig zijn binnen je vakgebied.

Je werkt samen met meerdere disciplines (mechanisch en industrial designers) en denkt mee met de uitdagende projecten.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een Junior Electronics Engineer om ons team te versterken. Je voldoet aan de volgende eisen:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding richting Elektrotechniek of Elektronica of vergelijkbaar, werkervaring is een pre;
 • Hobbymatig bezig zijn met elektronica of aanverwante zaken is een pre;
 • Je volgt de trends in elektronica en embedded softwareontwikkeling;
 • Je bent ondernemend, proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren;
 • Je bent nauwkeurig, analytisch en hebt een pragmatische instelling;
 • Ervaring met Altium Designer is een pre;
 • Ervaring met embedded softwareontwikkeling (C/C++) is een pre;
 • Je bent enthousiast en nieuwsgierig als het gaat om embedded elektronica;
 • Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en interesse;
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en schrift;
 • Je bent, bij voorkeur, in bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

Bij TRICAS krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Binnen het team word je binnen je vakgebied begeleid door twee ervaren Embedded Electronics Engineers. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals veel vrijheid, korte lijnen en snel schakelen. Je gaat deel uitmaken van een gezellig team dat met veel passie, inspiratie, creativiteit en kennis werkt aan uitdagende projecten. Binnen TRICAS wordt het gestimuleerd om onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en innovaties. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze totale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je kennis en ervaring. 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en cv naar vacature@tricas.nl, ter attentie van Emiel Kosse. Wil je eerst meer weten over de functie of over ons bedrijf? Neem dan contact op met Emiel Kosse via 038-337 4871.

TRICAS is onderdeel van een wereldwijd werkende bedrijvengroep, met het hoofdkantoor in Kampen en bedrijven in onder meer Polen, Groot-Brittannië en de Dominicaanse Republiek. Met meer dan duizend getalenteerde en ondernemende mensen ontwikkelen, bouwen en onderhouden we high volume machineplatforms, werken we aan productontwikkeling en doen we aan performance improvement. Binnen deze groep is TRICAS de specialist op het gebied van productontwikkeling.

Tricas industrial design & engineering
Electronics developer

Tricas is a very informal and innovative company. I feel like the owners stand next to their employees. The company is involved in many different projects in different sectors, which makes Tricas the ideal company for me.