Inkoper

Tembo - Kampen (NL)
December 5, 2020

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inkoop van (machine-) onderdelen en zorg jij ervoor dat deze producten met de juiste kwaliteit en op tijd worden geleverd voor de Kampense vestiging van het bedrijf, waar wij als projectenorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor Consumer Packaged Goods-bedrijven.

De functie

In deze dynamische functie heb je een breed takenpakket op operationeel niveau. Je koopt onderdelen en diensten in ten behoeve van machinebouw in Kampen. Je vraagt hiervoor offertes aan en beoordeelt deze. Je hebt veel contact met leveranciers, je maakt goede afspraken en zorgt ervoor dat deze ook nagekomen worden. Het is jouw taak om het inkoopproces zodanig te organiseren dat voldaan wordt aan de gestelde criteria zoals leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, levertijd, prijs en service.

Wie ben jij?

Voor de functie van inkoper zoeken we een kandidaat, die proactief is, goed kan samenwerken met de collega’s van de afdeling inkoop en onder druk kan werken. Hiervoor beschik jij over de volgende kennis en vaardigheden:

  • Je hebt mbo-/ hbo-niveau, bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde, of Technische Bedrijfskunde, of een commerciële opleiding aangevuld met technische ervaring; NEVI 1 is een pré;
  • Je hebt ervaring binnen de inkoop, (bij voorkeur in de machinebouw);
  • Je beschikt over een flexibele instelling en representatieve uitstraling;
  • Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en een stevige persoonlijkheid;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Duits is een pré;
  • Je hebt kennis en ervaring van MS Office (Excel) en ERP-software (Trimergo is een pré).

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden je een marktconform salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Tembo
Application Administrator

What I like about this company is that they support everybody to innovate. Working at Tembo might be considered as a choice to define your own successfulness. There are many possibilities to develop yourself and to excel, you just have to seize the opportunity.