Test Engineer

Tembo - Kampen (NL)
July 27, 2022

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf. In deze functie ben je de expert in het ontwikkelen van nieuwe machineplatvormen voor de Kampense vestiging van het bedrijf, waar wij als projectenorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor fast moving consumer goods!

De functie

Als Test Engineer is er een leuke en belangrijke taak voor je weggelegd binnen R&D-projecten. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het opzetten, functioneel werkend krijgen en het optimaliseren van test opstellingen. Jij bouwt en ontwerpt de test-opstellingen, analyseert gedrag en probeert hem werkend te krijgen. Loop je tegen (onvoorziene) problemen aan, dan ben je in staat de vinger op de zere plek te leggen en een gepaste oplossing te bedenken. Je komt met een verbetervoorstel voor het geteste ontwerp. Kortom, een uitdagende functie waarin creativiteit, sterk technisch inzicht, een ‘hands-on’ mentaliteit en zelfstandigheid samen komen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een Test Engineer om ons team te versterken en die voldoet aan het volgende functieprofiel:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Elektrotechniek, of vergelijkbaar (Bij een mbo-niveau 4 diploma is de voorwaarde dat je ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie en hoge matevan zelfstandigheid kunt aantonen);
  • Je beschikt over een hoog probleemoplossend vermogen;
  • Je bent proactief en een zelfstandige werker;
  • Je hebt sterk technisch inzicht en ben analytisch ingesteld;
  • Je kunt je goed inleven in het klant en project specificaties;
  • Ervaring met besturingssoftware is een pre (Siemens, Beckhoff etc.);
  • Je werkt zelfstandig, je bent initiatiefrijk, accuraat en flexibel;
  • Je beheerst Engels in woord en schrift.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en hebt mogelijkheden voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Iets voor jou? 

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de 'direct solliciteren' button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Leonie Fidder, via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Voor meer informatie over ons bedrijf en vacatures kunt u terecht op onze corporate website of onze carrièrepagina.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.