Machineoperator (40 uur)

Tembo Paper B.V. - Kampen (NL)
October 11, 2021

Tembo Paper B.V. is een nieuw bedrijf onder de vlag van Tembo. Vanaf juli 2019 is dit nieuwe bedrijf de meest moderne papieren rietjes producent van Europa, met de productielocatie in Kampen. De basis van Tembo Paper is de spiraal-technology die is ontwikkeld door IMAtec, een van de Tembo bedrijven.

Voor onze productielocatie in Kampen zoeken we machineoperators, met uitstekende technische skills.

Als machineoperator bedien je machines voor de productie en het (end-of-line) verpakken van papieren rietjes. Je stelt de productielijn in aan de hand van de gewenste specificaties, controleert de kwaliteit van de producten en verzorgt de aan- en afvoer van producten. Ook voer je service en onderhoudswerkzaamheden aan onze productielijn uit. Waar nodig begeleid je machineoperators in opleiding.

Jouw vaardigheden

Als machineoperator heb je een spilfunctie binnen ons nieuwe bedrijf. Om deze functie goed te vervullen, heb je de volgende ervaring en vaardigheden:

  • Ruime ervaring als machineoperator in een moderne productieomgeving;
  • Bij voorkeur een diploma Allround operationeel technicus (mbo-niveau 4) of gelijkwaardig;
  • Bekend met het werken volgens kwaliteitsprocessen en gefocust op een foutloze productie;
  • Oplossingsgericht, stressbestendig en zelfstandig werkend;
  • Communicatief vaardig, bij voorkeur ook in het Engels.

Wat bieden wij?

Tembo Paper is een nieuw bedrijf en onderdeel van het familieconcern Tembogroup B.V. Binnen onze bedrijvengroep hechten we aan langdurige relaties en een informele werksfeer. We geven onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en we houden ervan als mensen ondernemend zijn. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Iets voor jou? 

Dan ontvangen wij graag je reactie! Reageren kan via de sollicitatie button. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via freddy.wennemars@tembo.eu of kijk voor meer informatie op tembo.eu of career.tembo.eu

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.