Lead Installation & Commissioning Engineer

Tembo - Kampen (NL)
November 3, 2022

Als Lead Installation & Commissioning Engineer aan de slag bij Tembo!

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Lead Installation & Commissioning Engineer. Wordt jij enthousiast van werken op verschillende internationale locaties en vertegenwoordigen van het Installation & Commissioning team waarbij jij er voor zorgt dat de planning van de klant gehaald wordt? Dan komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Als Lead Installation & Commissioning Engineer bij Tembo werk je regelmatig op locatie bij onze internationale klanten. Samen met je team installeer je onze machineplatformen. Je test, stelt ze af op onze locatie in Kampen en gaat daarna naar de klant om ze te installeren en op te starten. Dit doe je niet alleen maar met een team van enthousiaste collega’s. Je instrueert en traint technische medewerkers en operators van de klant in het onderhoud en het bedienen van de platformen. Daarnaast verricht je ook zelf service en onderhoudswerkzaamheden bij de klant in de fase na de opstart van de machine. Als Lead Installation & Commissioning Engineer ben je het eerste aanspreekpunt voor je collega’s op locatie en de verbinding tussen Kampen en het team.

De komende jaren gaan we, het installatie- en serviceteam, tientallen machines installeren die onder andere vaatwasblokjes, wastabs en papieren rietjes maken en verpakken. Jij bent een van de vaste krachten binnen dit installatie- en serviceteam. De service- en installatiewerkzaamheden hebben gewoonlijk een tijdsduur van maximaal vier weken. Langere periodes zijn een uitzondering.

Als Lead Installation & Commissioning Engineer beschik jij over onderstaande ervaring en competenties:

  • Je hebt een mbo/hbo-niveau, richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica;
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
  • Je hebt analytisch denkvermogen en daarnaast ben jij een praktisch ingestelde persoonlijkheid;
  • Bereidheid tot reizen, flexibele instelling en representatief;
  • Communicatief sterk en een servicegerichte instelling;
  • Je hebt ervaring met software pakketten, zoals Microsoft;
  • Beheersing van de Engelse taal.

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een vooruitstreven familiebedrijf, internationaal actief met een focus op duurzaamheid, innovatie een technologische ontwikkeling. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie, plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Als projectenorganisatie ontwikkelen en maken we unieke, modulaire machineplatformen. Daarnaast leveren we service aan Consumer Packaged Goods-bedrijven.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembogroup. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Een assessment kan onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.

Iets voor jou? 

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button en we nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen voer de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met Leonie Fidder, via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.