Lead Engineer

Tembo - Kampen (NL)
September 26, 2022

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf.

In deze functie ben je de expert in het ontwikkelen van nieuwe machineplatvormen voor de Kampense vestiging van het bedrijf, waar wij als projectenorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor fast moving consumer goods!

De functie

Als Lead Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en construeren van complexe machines en onderdelen zodanig, dat de klantvraag op correcte wijze wordt vertaald in concrete oplossingen. In deze veelzijdige functie heb je nauw contact met collega’s, klanten en leveranciers.

Je bent een belangrijke speler in verschillende projectteams. Samen met je leidinggevende of de projectmanager ben je de schakel tussen opdrachtgever en je collega’s. Je zorgt ervoor dat jouw team elke klus kan klaren!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een Lead Engineer om ons team te versterken. Voor zowel ervaren Lead Engineers of ervaren Mechanical Engineers is dit een interessante functie! Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • je hebt minimaal drie jaar ervaring als Lead Engineer;
  • je beschikt over een afgeronde hbo of wo-opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar;
  • je hebt ervaring/kennis van een 3D tekenpakket, bij voorkeur SolidWorks;
  • je bent een sparringpartner voor andere engineers en kan anderen uitleggen waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt;
  • je hebt een proactieve en zelfstandige houding;
  • je bent een teamspeler met een flexibele instelling.
  • je bent klantgericht, resultaatgericht en ondernemend;
  • je werkt zelfstandig, je bent initiatiefrijk, accuraat en flexibel;
  • je beheerst Engels in woord en schrift.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt.

Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en hebt mogelijkheden voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Iets voor jou? 

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de 'direct solliciteren' button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met Leonie Fidder, via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Voor meer informatie over ons bedrijf en vacatures kunt u terecht op onze corporate website of onze carrièrepagina.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.