Hardware Engineer

Tembo - Kampen (NL)
November 3, 2022

Als Hardware Engineer aan de slag bij Tembo!

Ben jij een enthousiaste Hardware Engineer die altijd gaat voor de beste oplossing? Check dan snel onze vacature!

Wat ga je doen?

Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het technische ontwerp van elektrotechnische installaties. Je analyseert de klantvraag en bepaalt welke materialen en componenten toegepast worden om de oplossing te realiseren. Je maakt de elektrotechnische tekeningen en bijbehorende documenten volgens de bijpassende richtlijnen. In deze veelzijdige functie heb je nauw contact met collega’s, klanten en leveranciers. 

Al in de ontwerpfase ben je actief betrokken bij de projecten. Ook bepaal je de elektrotechnische componenten die gebruikt zullen gaan worden, waarbij je als Hardware Engineer rekening houdt met de kosten van de materialen. Je bent in staat om de afgeronde engineeringsprojecten over te dragen naar de werkplaats en deze te begeleiden tot aan oplevering.

Jij als Hardware Engineer beschikt over onderstaande ervaring en competenties

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als Hardware Engineer;
  • Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Besturingstechniek;
  • Je hebt ervaring/kennis van Eplan p8 (Electrical, Fluid);
  • Je hebt bij voorkeur kennis van veiligheid en certificering;
  • Je hebt een proactieve en zelfstandige houding;
  • Je bent een teamspeler met een flexibele instelling;
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en ondernemend;
  • Je beheerst Engels in woord en schrift.

We willen graag dat je past binnen het team. Mocht je gevraagde skills niet hebben zijn we ook bereid hierin te investeren middels cursussen en opleidingen.

Over Tembo

Tembo is een groep internationale hightechbedrijven waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Kampen. Bij Tembo gebruiken we hoogwaardige technologie om de wereld duurzamer te maken. Dit doen we door innovatieve producten en machines te ontwikkelen voor internationale merken en fabrikanten in fast moving consumer markten. Wij helpen deze klanten in te spelen op veranderingen in de markt, zoals de toenemende vraag naar duurzame verpakkingen én producten. Met meer dan 1200 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf met lange historie.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Iets voor jou? 

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de ‘direct solliciteren’ button en we nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen voer de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met Leonie Fidder, via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.