Elektrotechnisch Monteur

Tembo - Kampen (NL)
August 23, 2022

Ga als Elektrotechnisch Monteur aan de slag bij Tembo!

Wij zijn vanwege constante groei op zoek naar Elektrisch Monteurs (Electrical Assembly Technician). Vind jij het leuk om hightech machines te assembleren en te werken met mooie materialen? Check dan snel onze vacature!

Wat ga je doen?

Als Elektrisch Monteur bij Tembo monteer en bouw je op een kwalitatieve en efficiënte manier machines en machineonderdelen. Je bouwt zelfstandig of in een team elektrische panelen of je bekabelt machines. Je voert je werkzaamheden uit conform de planning en controleert daarbij of de onderdelen voldoen aan de eisen volgens de tekening. Je zorgt voor een schone werkplek, waarbij je veilig, kwalitatief en efficiënt werk kunt afleveren. Je helpt bij het aansturen van inleenkrachten, monteurs van leveranciers en stagiaires en levert een positieve bijdrage in het verbeteren van eigen werkzaamheden of afdelingsprocessen. De komende jaren gaan we tientallen machines bouwen die onder andere vaatwasblokjes, wastabs en papieren rietjes gaan maken en verpakken. Jij bent een van de vaste krachten binnen de productie van machines in Kampen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, richting elektrotechniek of mechatronica;
  • Je hebt kennis en ervaring met pneumatiek, panelenbouw en bekabelen van machines
  • Je kan goed samenwerken en bent resultaatgericht;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt verantwoordelijkheid voor eigen werk;
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré;
  • Je hebt analytisch denkvermogen, je bent creatief, innovatief en daarnaast ben jij een praktisch ingestelde persoonlijkheid;
  • Je vindt kwaliteit en continue ontwikkelen belangrijk;
  • Je bent communicatief sterk en beschikt over een servicegerichte instelling.

Wat bieden wij?

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembogroup. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en hebt mogelijkheden voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Wie zijn wij?

Tembo is een pionierende, innovatieve groep bedrijven met ruim honderd jaar geschiedenis en een sterke, ondernemende geest. Als voorloper in hogesnelheid en hoge-precisietechnologie is het ons doel om een scala aan duurzame productieoplossingen, diensten en technologieën te leveren aan een groeiend aantal markten over de hele wereld. Met meer dan 1200 werknemers zijn wij een internationaal en vooruitstrevend familiebedrijf met een goede naam in de markt dat unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelt, bouwt en onderhoudt voor de Consumer Packaged Goods industrie. Hiermee helpen wij wereldmerken om als eerste hun producten op de markt te lanceren.

Mensen op de eerste plaats

Bij Tembo willen we dat je jezelf echt kunt ontwikkelen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij de ruimte hebt om te blijven leren, binnen onze organisatie. We geven jou de vrijheid om jezelf creatief uit te dagen met interessante projecten, terwijl we je ondersteuning en begeleiding bieden. Wij geloven in de waarde van onze investering in jouw ontwikkeling. Want door jou te helpen om met ons bedrijf mee te groeien, groeit ons bedrijf met jou mee.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat naar het werk gaan een positieve ervaring moet zijn. Onze werkfilosofie, ‘Working with Joy & Pride’, is daarom voor ons meer dan alleen een slogan. We doen ons uiterste best om onze werknemers en stagiaires een werkplek te bieden waar ze tevredenheid, voldoening, trots en ja, zelfs vreugde kunnen ervaren.

Iets voor jou?

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de 'direct solliciteren' button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met Leonie Fidder, via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Voor meer informatie over ons bedrijf en vacatures kunt u terecht op onze corporate website of onze carrièrepagina.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.