Teamleider Expeditie/ Magazijn

Tembo - Kampen (NL)
December 23, 2020

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf. In deze functie stuur je een team van magazijnmedewerkers aan en streef je samen naar een tevreden klanten en een goede performance.

Deze positie is ontstaan door een wijziging in strategie en groei in nieuwe markten bij onze hoofdvestiging in Kampen, waar wij als projectenorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor Consumer Packaged Goods-bedrijven.

De functie

Als Teamleider Expeditie/ Magazijn geef je leiding aan de expeditie en het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van ons magazijn op verschillende locaties van ons bedrijf. Zowel aansturing en ontwikkeling van de magazijnmedewerkers als de interne en externe logistiek vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je formeert het magazijnteam, plant en verdeelt de werkzaamheden, brengt structuur aan en voert verbeteringen door.

We leggen de lat steeds hoger, door de interne klant centraal te stellen en samen de performance te definiëren, meten, verbeteren en borgen. Dit doe je samen met de interne klant, je team en de Manager Supply Chain waaraan je rapporteert. Naast het aansturen van je collega’s, help je zelf ook actief mee in het primaire proces.

Belangrijke pijlers van de functie zijn:

 • Kwaliteit en performance van werkzaamheden;
 • Indeling magazijn en procesverbeteringen;
 • Planning werkzaamheden en inzet van medewerkers op geplande werkzaamheden;
 • Aansturen, coachen en ontwikkelen van medewerkers.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een Teamleider Expeditie/ Magazijn die zich herkent in de volgende punten:

 • je hebt ervaring met het inrichten van magazijnen/ logistieke processen en het leiding geven aan
  en ontwikkelen van mensen;
 • je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting magazijnbeheer, logistiek of
  vergelijkbaar;
 • je hebt ervaring met het werken in ERP-systemen;
 • je kan goed sturen en motiveren;
 • je hebt een proactieve, zelfstandige houding en houdt orde, netheid en kwaliteit hoog in het
  vaandel;
 • je bent een teamplayer met een flexibele instelling;
 • je bent klantgericht, resultaatgericht en ondernemend;
 • je hebt bewezen plannings- en organisatorische vaardigheden;
 • je neemt het voortouw en steekt zelf ook de handen uit de mouwen;
 • je beheerst Engels in woord en schrift.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en krijgt veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

We komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld