Software engineer (m/v)

TDC - Kampen (NL)
April 30, 2019

Bij TDC ontwikkelen we modulaire platformen, waarmee onze klanten hun delicate producten kunnen produceren. Omdat onze klanten in dynamische markten actief zijn, hebben zij behoefte aan flexibele productieplatformen, die zij relatief eenvoudig kunnen aanpassen aan veranderende producten. Daarnaast produceren zij in hoge volumes en met hoge precisie en eisen ze een foutloze output.

Als software engineer houd jij je dagelijks bezig met het programmeren van onze hoogstaande machinebesturingen. Je zorgt dat alle klantspecifieke wensen en eisen foutloos in de besturingen worden ingevoerd. Deels doe je dat tijdens de bouw van nieuwe machines op onze locatie. Je gaat echter ook naar onze internationale klanten toe om machines in bedrijf te stellen en servicewerkzaamheden te verrichten.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een hands-on software engineer, ter uitbreiding van ons team. Als kandidaat beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • je hebt minimaal een mbo-4 diploma richting software engineering of mechatronica;
  • je hebt enkele jaren ervaring met software aangedreven besturingssystemen, bij voorkeur in de high-tech machinebouw;
  • ervaring/kennis van Siemens S7 en/of Beckhoff is een pre;
  • je hebt ervaring met het programmeren door middel van structured tekst;
  • je werkt gestructureerd en bent gewend om doorgevoerde wijzigingen te rapporteren;
  • je spreekt en schrijft goed Engels;
  • je bent ondernemend en communicatief vaardig;
  • je gaat graag op reis naar onze wereldwijde klanten, om ter plekke te programmeren en service te verlenen.

Ons aanbod

Bij TDC krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via 06 12787427.

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.