Ervaren software developer (m/v)

TDC - Kampen (NL)
March 27, 2019

Als software developer houd jij je dagelijks bezig met het ontwikkelen van hoogstaande machinebesturingen voor de klant. Dit doe je in multidisciplinaire teams en samen met je collega’s zoek je continu naar nieuwe mogelijkheden.

Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen van de functionele omschrijving van industriële besturingssystemen (FDS) naar aanleiding van de specificaties van de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp (SDS) van waaruit je software ontwikkeld voor de diverse applicaties en test protocollen opstelt voor de machines en productielijnen(FAT/SAT). Ook word je betrokken bij het in bedrijfstellen van de machines op locaties in binnen- en buitenland.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een ervaren software developer om ons team te versterken. Als kandidaat voldoe jij aan de volgende eisen:

  • je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica;
  • je hebt enkele jaren ervaring als software engineer, bij voorkeur opgedaan met (de ontwikkeling van) high-end machines;
  • je hebt ervaring/kennis van Siemens S7 en/of Beckhoff;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met C#, .Net en/of Visual Basic;
  • je hebt ervaring met het programmeren door middel van structured text;
  • je beheerst Engels in woord en schrift;
  • je bent ondernemend, pro-actief en een zelfstandige werker;
  • je neemt verantwoordelijkheid in en voor je werk;
  • je bent bereid om te reizen voor je werk, zowel nationaal als internationaal.

Ons aanbod

Bij TDC krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via 06 12787427.

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

TDC
Software Engineer

There is so much variety in my job. Every day brings something new. We have an international focus and the company offers me lots of possibilities to develop myself.