Senior elektronica ontwikkelaar (m/v)

Tricas industrial design & engineering - Zwolle (NL)
March 29, 2019

Bij Tricas Industrial Design & Engineering in Zwolle zijn we gespecialiseerd in productontwikkeling. Daarbij ligt onze focus op het combineren van mechanica en elektronica. Ons team heeft één gezamenlijke missie: samen met klanten nieuwe, innovatieve producten ontwikkelen.

Om ons team te versterken, zoeken we een gedreven senior elektronica ontwikkelaar.

Als elektronica ontwikkelaar houd jij je dagelijks bezig met vertalen van de klantwens naar een realiseerbaar product. Je maakt onderdeel uit van de afdeling product design. Vind jij uitdaging in het ontwerpen van elektronische producten, ben je een echte kartrekker op elektronicagebied en maak je graag onderdeel uit van een multidisciplinair team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De elektronica ontwikkelaar die wij zoeken is uiteraard in staat om het gehele ontwerptraject, als onderdeel van het team, te dekken. Het betreft een all-round functie waarbij je zowel met hardware als software bezig bent. Je bent verantwoordelijk voor de simulaties, PCB design, componentenkeuze, prototyping, kwalificatie en testing. Je zorgt ervoor dat je een reproduceerbaar en winstgevend product aanlevert. Je signaleert ontwikkelingen en volgt de technologiëen op het gebied van elektronica met als doel deze te beoordelen op toegevoegde waarde voor Tricas. Je levert een kritische bijdrage aan het team.

Je werkt goed in teamverband, bent conceptueel sterk en weet je ideëen goed te visualiseren en over te brengen. Daarnaast durf je net iets verder te gaan dan de klant voor ogen had. Vanuit de kennis en de ervaring van Tricas help jij klanten bij het verder ontwikkelen van hun producten.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een elektronica ontwikkelaar om ons team te versterken. Je voldoet aan de volgende eisen:

  • afgeronde HBO/WO-opleiding richting elektronica;
  • minimaal 5 jaar ervaring als ontwikkelaar van elektronische hardware en software;
  • interesse en affiniteit met analoge en digitale elektronica, regel- en simulatietechniek;
  • software Code: C#/C++;
  • software ervaring met Altium Designer is gewenst;
  • creatieve en flexibele instelling;
  • je bent ondernemend, een kartrekker, pro-actief en een zelfstandige werker;
  • je beheerst Nederlands en Engels in woord en schrift;
  • je bent bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

Bij Tricas krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze totale bedrijvengroep Tembo. Tricas heeft verschillende prototyping faciliteiten in huis waardoor we in staat zijn in snelle iteraties voortgang te boeken. Binnen ons team heeft ieder zijn of haar eigen specialiteit. We willen samen leren, groeien en onszelf iedere dag verbeteren om onze missie na te streven. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Het betreft een functie voor 36 of 40 uur.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan via onderstaande button. 

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Raymond van den Brink (Project Manager) of Jeroen Dammers (Elektronicus) via 038 3374871.

Tricas industrial design & engineering
Elektronicaontwikkelaar

Tricas is a very informal and innovative company. I feel like the owners stand next to their employees. The company is involved in many different projects in different sectors, which makes Tricas the ideal company for me.