Operationeel manager FMCG-productie (m/v)

Tembo Paper
April 2, 2019

Tembo Paper B.V. is een nieuw bedrijf onder de vlag van Tembo. Vanaf juli 2019 is dit nieuwe bedrijf de meest moderne papieren-rietjesproducent van Europa, met een productielocatie in Kampen. De basis voor Tembo Paper ligt in de spiraal-technology die is ontwikkeld door Imatec, een van de Tembo bedrijven.

Voor onze productielocatie in Kampen zoeken we een operationeel manager, bij voorkeur met ruime ervaring in de FMCG-productie.

Als operationeel manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze nieuwe productielocatie. Je stuurt de machineoperators aan, zorgt voor een efficiente inrichting van het productieproces en zorgt ervoor dat onze klanten (veelal grote food-ketens) hun orders krijgen op de toegezegde leveringsdagen. Zeker tijdens de opstartfase zul je je intenstief bezighouden met alle aspecten van het productieproces; van inkoop van materialen tot het doorvoeren van de juiste regelgeving en kwaliteitssystemen.

Jouw vaardigheden

De operationeel manager die wij zoeken, beschikt over de volgende vaardigheden en ervaring:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar middels een diploma in een technische of logistieke richting.
  • Ruime ervaring met het aansturen en coachen van machineoperators, bij voorkeur in een moderne FMCG productieomgeving.
  • Bij voorkeur met een netwerk in Food service/FMCG-markten.
  • Bekend met het werken volgens kwaliteitsprocessen en gefocused op een foutloze productie.
  • Mensgericht, oplossingsgericht en stressbestendig.
  • Bereid om te reizen, voor klantbezoek en trainingen.
  • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

Tembo Paper is een nieuw bedrijf en onderdeel van het familieconcern Tembogroup B.V. Binnen onze bedrijvengroep hechten we aan langdurige relaties en een informele werksfeer. We geven onze medewerkers de kans om zich te ontwikkelen en we houden ervan als mensen ondernemend zijn. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Freddy Wennemars, via 06 12787427.

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na ontvangst van je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.