Medewerker Servicedesk (m/v)

Tembo - Kampen (NL)
June 18, 2019

Tembo is een internationale bedrijvengroep met het hoofdkantoor in Kampen. In totaal werken meer dan 1100 mensen bij onze vijftien Tembo-bedrijven, in tien verschillende landen. Om onze klanten in staat te stellen om voorlopers te zijn in dynamische en toekomstgerichte industrieën, ontwerpen we bij onze Tembo-bedrijven technische oplossingen. Dit soort hoogwaardige oplossingen kunnen we alleen ontwerpen en bouwen, omdat bij ons de meest vaardige en meest slimme mensen werken.

De afdeling ICT bestaat uit zeven medewerkers en is verantwoordelijk voor het technische beheer en de functionele ondersteuning van de operationele bedrijfssystemen en infrastructuur van de diverse vestigingen wereldwijd.

Over de functie

Als Medewerker Servicedesk ben je het eerste aanspreekpunt voor onze collega's. Je beantwoordt de meest uiteenlopende IT-gerelateerde vragen. Je bent daarvoor niet alleen actief aan het luisteren, maar ook gericht aan het doorvragen om zo tot de kern van het probleem te komen en de daarbij behorende acties uit te voeren. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn het installeren van software, het repareren van hardware, het beheren van werkplekken en het bestellen van benodigdheden zoals telefonie en printers. 

Jouw profiel

Om deze functie te kunnen uitvoeren, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je hebt een mbo-opleiding afgerond en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • je bent geduldig, hulpvaardig en oplossingsgericht;
  • je bent flexibel, sociaal en zelfstandig;
  • naast Nederlands ben je ook vaardig (mondeling en schriftelijk) in Engels;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B. 

Ons aanbod

Als je een creatieve en ondernemende professional bent, werk je het liefst voor een bedrijf dat waardering heeft voor jouw vaardigheden. Bij Tembo zijn we gek op creativiteit en verwachten we van onze medewerkers dat ze initiatief nemen en bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen. Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Dennis Schuldink, via dennis.schuldink@tembo.eu 

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Tembo
Marketing Intern

I appreciated the freedom and responsibility I was getting at Tembo. I was never treated like an intern, but always like a colleague. I was given the opportunity to improve myself and learn a lot in the process.