IT Allround Technician (m/v)

Tembo - Kampen (NL)
April 19, 2019

Tembo is een internationale bedrijvengroep met het hoofdkantoor in Kampen. In totaal werken meer dan 1100 mensen bij onze vijftien Tembo-bedrijven, in tien verschillende landen. Om onze klanten in staat te stellen om voorlopers te zijn in dynamische en toekomstgerichte industrieën, ontwerpen we bij onze Tembo-bedrijven technische oplossingen. Dit soort hoogwaardige oplossingen kunnen we alleen ontwerpen en bouwen, omdat bij ons de meest vaardige en meest slimme mensen werken.

De afdeling ICT bestaat uit zeven medewerkers en is verantwoordelijk voor het technische beheer en de functionele ondersteuning van de operationele bedrijfssystemen en infrastructuur van de diverse vestigingen wereldwijd.

Over de functie

Als Allround IT Technician heb je een gecombineerde functie. In deze functie:

 • speel je een actieve rol bij de diverse werkzaamheden op het gebied van System Administration;
 • ben je een verlengstuk van de Servicedesk en assisteer je bij de meer diepgaande technische vraagstukken;
 • word je betrokken bij de uitrol, inrichting of probleemanalyse van functionele applicaties, waarbij er een raakvlak is met System Administration.

Jouw profiel

Om deze functie te kunnen uitvoeren, voldoe je aan de volgende eisen:

 • je hebt een hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een IT gerichte opleiding gevolgd;
 • je hebt enige werkervaring en bent bijvoorbeeld toe aan je tweede of derde baan in de IT;
 • je hebt kennis van Microsoft architecturen, zoals Active Directory en Exchange;
 • je hebt ervaring met het beheren van een netwerk infrastructuur;
 • je hebt kennis van technieken, zoals firewalling, switching, routing, DNS en certificaatbeheer;
 • je bent bekend met VMware;
 • naast Nederlands ben je ook vaardig (mondeling en schriftelijk) in Engels;
 • je bent flexibel, sociaal en zelfstandig.

Ons aanbod

Als je een creatieve en ondernemende professional bent, werk je het liefst voor een bedrijf dat waardering heeft voor jouw vaardigheden. Bij Tembo zijn we gek op creativiteit en verwachten we van onze medewerkers dat ze initiatief nemen en bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen. Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid.

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Dennis Schuldink, via 06-55880116.

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Tembo
Marketing intern

As an intern I am included in decisions and projects. The best thing about being at the marketing department, is that I am in contact with other departments.