Ervaren software engineer (m/v)

Eme Engel Machinefabriek en Engineering B.V. - Zaandam (NL)
October 26, 2018

Als software engineer houd jij je dagelijks bezig met het ontwikkelen van hoogstaande machinebesturingen voor de klant. Dit doe je vanuit Zaandam en zo nu en dan zal je op locatie aan de slag moeten!

Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen van de functionele omschrijving van industriële besturingssystemen (FDS) naar aanleiding van de specificaties van de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp (SDS) van waaruit je software ontwikkeld voor de diverse applicaties en test protocollen opstelt voor de machines en productielijnen(FAT/SAT). Ook word je betrokken bij het in bedrijfstellen van de machines op locaties in binnen- en buitenland.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een ervaren software engineer om ons team te versterken. Als kandidaat voldoe jij aan de volgende eisen:

  • je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica;
  • enkele jaren ervaring als software engineer, bij voorkeur opgedaan met (de ontwikkeling van) high-end machines;
  • je hebt ervaring/kennis van Siemens S7, en/of Alan Bradley en/of Beckhoff;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met C#, .Net en/of Visual Basic;
  • je hebt ervaring met het opstellen en controleren van functionele omschrijvingen;
  • je hebt ervaring met het programmeren door middel van structured text;
  • je beheerst Engels in woord en schrift;
  • je bent ondernemend, pro-actief en een zelfstandige werker;
  • je neemt verantwoordelijkheid in en voor je werk;
  • je bent bereid om te reizen voor je werk, zowel nationaal als internationaal.

Ons aanbod

EME Engel ontwikkelt en maakt hightech machines voor de productie van wateroplosbare verpakkingen, bijvoorbeeld voor in de (vaat)wasmachine. Deze wereldwijde markt is volop in ontwikkeling. Met ondersteuning van enkele gespecialiseerde bedrijven binnen onze bedrijvengroep, dragen we actief bij aan die ontwikkeling.

Bij EME Engel krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze internationale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die minimaal 32 uur per week willen werken.

Interesse?

Wil je eerst meer weten over de functie of ons bedrijf? Neem dan contact op met Freddy Wennemars, via 06 12787427.

Solliciteer direct!

We streven er naar deze functie zo spoedig mogelijk in te vullen. 

Solliciteer direct!

We streven er naar om de functie zo spoedig mogelijk te vervullen. Binnen acht dagen na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek, of laten we je weten waarom je niet in aanmerking komt voor deze vacature.

 

Voor de invulling van deze vacature werken we samen met enkele geselecteerde recruitmentbureaus. Acquisitie stellen we niet op prijs. 

Eme Engel Machinefabriek en Engineering B.V.
Warehouse Employee

I like the contacts I have with customers. Most attractive part of my job is that I can think of solutions to problems, but also hearing from customers that they are satisfied. Fortunately, that is very often.