Derdejaars stage HR

Tembo - Kampen (NL)
November 6, 2019

Kom jij stage lopen bij Tembo in Kampen?

De wereld om ons heen verandert continu en als technologisch innovatieve organisatie, ontwikkelen we continu zowel nieuwe technieken, maar ook nieuwe toepassingen voor deze technieken. Wil jij ervaring op doen binnen een internationaal opererend bedrijf, waarin jou de mogelijkheden worden geboden om jezelf en de organisatie naar een hoger niveau te tillen? Lees dan verder.

Stageomgeving

Tembo is een internationale bedrijvengroep, met het hoofdkantoor in Kampen. Bij de veertien bedrijven werken in totaal meer dan 1100 mensen. Je begint je stage met een té gek introductieprogramma. In het programma maak je kennis met de bedrijven binnen onze bedrijvengroep, leer je collega’s beter kennen en vertrouwd te raken met onze bedrijfscultuur. Naast vakinhoudelijke kennis, is de stage ook gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je wekelijkse meetings met je stagebegeleider, coaching gesprekken en organiseren wij inspirerende events. Kortom, een omgeving waarin jij je écht kan ontwikkelen.

Je werkzaamheden

Tembo wil een stagebureau opstarten dat wordt geleid door onze eigen stagiairs en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Jij maakt een handleiding om het stagebureau verder uit te werken en aan te sturen. Ook onderzoek je wat stagiairs nodig hebben, zodat zij hun weg kunnen vinden binnen ons bedrijf. Bedenk ook iets unieks, waardoor stagiairs een superleuke stage ervaren en wellicht bij ons terugkomen na hun studie. Gebruik je eigen ideeën om een introductieprogramma in te vullen met leuke activiteiten die gecoördineerd worden door het stagebureau. Andere taken zijn het werven van nieuwe stagiairs op bedrijvenmarkten en het begeleiden van de sollicitatieprocedure. Voor de rest verwachten we veel inzet en creativiteit van jou, nieuwe ideeën zijn meer dan welkom!

Tembo
Marketing Intern

I appreciated the freedom and responsibility I was getting at Tembo. I was never treated like an intern, but always like a colleague. I was given the opportunity to improve myself and learn a lot in the process.