Afstudeerstage Marketing & Communicatie

Tembo - Kampen (NL)
November 6, 2019

Kom jij stage lopen bij Tembo in Kampen?

De wereld om ons heen verandert continu en als technologisch innovatieve organisatie, ontwikkelen we continu zowel nieuwe technieken, maar ook nieuwe toepassingen voor deze technieken. Wil jij ervaring op doen binnen een internationaal opererend bedrijf, waarin jou de mogelijkheden worden geboden om jezelf en de organisatie naar een hoger niveau te tillen? Lees dan verder.

Stageomgeving

Tembo is een internationale bedrijvengroep, met het hoofdkantoor in Kampen. Bij de veertien bedrijven werken in totaal meer dan 1100 mensen. Je begint je stage met een té gek introductieprogramma. In het programma maak je kennis met de bedrijven binnen onze bedrijvengroep, leer je collega’s beter kennen en vertrouwd te raken met onze bedrijfscultuur. Naast vakinhoudelijke kennis, is de stage ook gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je wekelijkse meetings met je stagebegeleider, coaching gesprekken en organiseren wij inspirerende events. Kortom, een omgeving waarin jij je écht kan ontwikkelen.

Je gaat werken vanuit de afdeling Corporate Marketing & Communicatie in Kampen. De afdeling heeft een leuk, informeel team dat volop in ontwikkeling is.

Onderzoeksopdracht

Intranet, whatsapp, email, magazines, narrow casting, posters, displays, video’s… Het zijn allemaal mediakanalen waarmee we collega’s kunnen bereiken. Maar wat is de beste communicatiestrategie? En hoe verbeteren we daarmee de onderlinge communicatie en samenwerking tussen onze bedrijven? Aan jou de vraag om onderzoek te doen en ons te adviseren met een passend actieplan. Daarbij krijg je de ruimte om jouw advies direct in praktijk te brengen.
We verwachten een zelfstandige, proactieve houding. Je stelt vragen en vindt het leuk om contact te leggen met collega’s buiten de afdeling. Uiteraard spreek en schrijf je goed Engels.

Tembo
Marketing Intern

I appreciated the freedom and responsibility I was getting at Tembo. I was never treated like an intern, but always like a colleague. I was given the opportunity to improve myself and learn a lot in the process.