Installation & Commissioning Engineer

Tembo - Kampen (NL)
June 29, 2022

Jouw uitdaging bij een ondernemend en succesvol familiebedrijf

Tembo is een verzameling van hightechbedrijven in de machinebouw. Als voorloper in hoge snelheid en hoge precisie technologie plaatsen we ons wereldwijd aan de top. Met meer dan 1100 werknemers zijn we een ondernemend en dynamisch familiebedrijf. In deze functie installeer en verleen je service aan Tembo machines voor een groot deel van de tijd op locatie bij onze internationale klanten voor de Kampense en Zaandamse vestigingen van het bedrijf, waar wij als projectenorganisatie unieke, modulaire machineplatformen ontwikkelen, maken en servicen voor Consumer Packaged Goods-bedrijven.

De functie

Als Installation & Commissioning engineer bij Tembo werk je een groot deel van de tijd op locatie, bij onze internationale klanten. Samen met collega’s installeer je onze machineplatformen, je test ze en stelt ze af. Je instrueert en traint technische medewerkers en operators van de klant in het onderhoud en het bedienen van de platformen. Daarnaast verricht je ook zelf service en onderhoudswerkzaamheden bij de klant.

De komende jaren gaan we tientallen machines installeren die onder andere vaatwasblokjes, wastabs en papieren rietjes maken en verpakken. Jij bent een van de vaste krachten binnen dit installatieteam en serviceteam. De service- en installatiewerkzaamheden hebben gewoonlijk een tijdsduur van maximaal 4 weken. Langere periodes zijn een uitzondering.

Wie ben jij?

Wij zijn vanwege constante groei op zoek naar Installation & Commissioning Engineers om ons team te versterken. Voor zowel ervaren als startende Installation & Commissioning Engineers is dit een interessante functie! Herken jij jezelf in de volgende punten?

  • Je hebt een mbo/hbo-niveau, richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Je hebt analytisch denkvermogen en daarnaast ben jij een praktisch ingestelde persoonlijkheid.
  • Bereidheid tot veelvuldig reizen, flexibele instelling en representatief.
  • Communicatief sterk en een servicegerichte instelling.
  • Beheersing van de Engelse taal. Duits en Spaans zijn een pré.

Aanbod

Bij Tembo krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie zoals korte lijnen en snel schakelen. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van de totale Tembo Group. Je komt te werken binnen een dynamische, vooruitstrevende organisatie met een goede naam in de markt. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid en hebt mogelijkheden voor eigen inbreng. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je ervaring. Als familiebedrijf hechten we bovendien waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden en duurzaamheid. De standplaats van deze functie is Kampen.

Iets voor jou? 

Dan ontmoeten we je graag! Reageer via de 'direct solliciteren' button en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen over de vacature, of over Tembo als organisatie? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Leonie Fidder, via WhatsApp +31 682042819 of mail naar startyourcareer@tembo.eu.

Voor meer informatie over ons bedrijf en vacatures kunt u terecht op onze corporate website of onze carrièrepagina.

Let op: we komen graag rechtstreeks in contact met je. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.